top of page
de goede groepsfoto1.jpg

Over ons

Dat Roy Grootendorst en Glenn Groen samen een autobedrijf gingen runnen stond al vast toen ze nog met elkaar in de schoolbanken zaten. Samen volgden zij de opleiding tot 1e monteur en na een kleine omweg kwamen ze elkaar al snel weer tegen bij garagebedrijf De Goede. 

 

Op 1 januari 2017 was het dan zover, voormalig eigenaar Sander de Goede gaf, na de jongens 10 jaar in dienst te hebben gehad, met vol vertrouwen het stokje over. 

 

Voor de klant veranderde er weinig. Roy en Glenn stonden immers al meerdere jaren aan het roer bij de Goede. Maar sinds het officieel is, zijn er natuurlijk wel een aantal upgrades uitgevoerd. Zo is het team uitgebreid en is er geïnvesteerd in moderne techniek en terugkerende scholing om de veranderingen in de autowereld altijd een stap voor te zijn.   

 

"Als echte autofreaks vinden wij het belangrijk dat we kennis hebben van de technieken die bij de nieuwste auto’s horen. De scholing met het oog op de vernieuwende technieken en de daarbij behorende apparatuur maken ons trots op De Goede Autoservice".​

Bij De Goede Autoservice begrijpen we goed wat onze klanten belangrijk vinden, we hanteren

daarom enkele basisprincipes:
 

  1. Financiële verrassingen zijn uitgesloten. Wij brengen eerst de kostenverwachting in kaart, zodat u als klant een goede afweging kan maken.

  2. Wij garanderen kwaliteit van onze reparaties, door altijd garantie te geven. Daarnaast zijn wij BOVAG aangesloten.

  3. Wij snappen dat uw auto een belangrijke rol speelt in uw dagelijks leven. Wij proberen daarom uw auto binnen een zo kort mogelijke termijn te repareren en wij bieden voor de hoge nood leenauto’s en fietsen aan.

Is uw auto toe aan onderhoud, brand er een gek lampje of heeft u een andere vraag over uw auto?

 

U bent bij ons op de juiste plek!

bottom of page