top of page
IMG_628931.jpg

Vacature: Eerste monteur


Werken in een jong en dynamisch team.

Als Eerste autotechnicus bij De Goede Autoservice werk je dagelijks in een gezellig team van 3. Gezelligheid, service en kwaliteit staan voor jou dagelijks centraal. Zo lunchen we dagelijks samen, is er geregeld een vrijdagmiddagborrel en hebben we geregeld een bedrijfsuitje, om hard werken te combineren met plezier maken. Het leveren van goede service is ontzettend belangrijk, om de klanten die al jaren bij ons komen te laten voelen dat wij een stapje extra zetten om hen naar tevredenheid te helpen. Mond op mond reclame is voor De Goede Autoservice hét medium om nieuwe klanten aan te trekken. Elke dag de hoogst haalbare kwaliteit leveren en klanten met een échte oplossing naar huis sturen is de doelstelling die jij dagelijks nastreeft als je komt werken bij De Goede Autoservice.

Wat breng jij mee?

  • Het 1ste monteursdiploma.

  • Ervaring in de autotechniek.

  • Een goed gevoel voor klantbeleving.

  • Een gezonde dosis enthousiasme.

Over De Goede Autoservice 

De Goede Autoservice is al sinds jaar en dag een begrip in Beverwijk en omstreken. Op 1 januari 2017 hebben wij (Roy Grootendorst en Glenn Groen), na 10 jaar trouwe dienst het stokje overgenomen. Na samen vanuit de schoolbanken bij De Goede Autoservice aan de slag te zijn gestaan wisten wij het zeker, wij wilden dit prachtige bedrijf voortzetten en dat is gelukt! Als echte autofreaks vinden wij het belangrijk dat we kennis hebben van de technieken die bij de nieuwste auto’s horen. De scholing met het oog op de vernieuwende technieken en de daarbij behorende apparatuur maken ons trots op De Goede Autoservice. 

Kortom: ouderwetse kwaliteit leveren met de moderne technieken, dat is onze passie

Naast een enthousiast en gezellig team bieden we jou:

  • Een goed salaris conform CAO.

  • 25 vakantiedagen per jaar.

  • Geregeld een vrijdagmiddagborrel.


​Ben je enthousiast? Mooi, dan zoeken we jou! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@degoedeautoservice.nl of bel 0251- 214600.


 

bottom of page