top of page

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw auto is noodzakelijk om te garanderen dat deze veilig en betrouwbaar blijft en om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. In onze goed uitgeruste werkplaats, voorzien van moderne Bosch apparatuur, kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden hanteren wij de strenge richtlijnen van de fabrikant. Eventuele extra werkzaamheden worden altijd vooraf inclusief exacte prijsopgave (het oliefilter) met u overlegd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Er zijn  2 soorten onderhoudsbeurten/onderhoudsintervallen:
De kleine beurt en de grote beurt.

De kleine beurt en de grote onderhoudsbeurt wissel je normaal gesproken met elkaar af volgens de richtlijnen van het onderhoudsboekje van de auto.

De kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren wij de auto op een aantal essentiële punten en worden de motorolie, oliefilter en interieurfilter vervangen en de verschillende vloeistofniveaus gecontroleerd en indien nodig bijgevuld.

 

De grote beurt

Tijdens een grote beurt wordt uw auto op alle punten gecontroleerd en worden motorolie en alle filters vervangen (oliefilter, luchtfilter, interieurfilter, brandstoffilter) en indien nodig ook de bougies. Mochten wij tijdens de onderhoudsbeurt reparatiepunten vinden, dan nemen wij vanzelfsprekend vooraf contact met u op over de kosten van de eventuele reparatie.

bottom of page