top of page

Motor revisie

Motor reviseren is het controleren en herstellen van defecte motoren. Met het reviseren van een motor wordt bedoeld dat de motor zo wordt opgeknapt, dat deze weer een lange tijd kan functioneren.

 

Allereerst worden alle onderdelen gedemonteerd en worden de delen schoongemaakt, ontdaan van motorolie en andere vormen van aanslag. Daarna worden de onderdelen van de motor gecontroleerd en volgt een analyse van de oorzaak van de problemen. Vervolgens worden de nodige (motor) onderdelen verder gedemonteerd. Als blijkt dat deze na bewerking weer probleemloos kunnen functioneren, kunnen ze opnieuw worden gebruikt.

 

Diverse slijtage delen, zoals: zuigerveren, lagerschalen, keerringen enz. worden altijd vernieuwd. Soms is een deelrevisie voldoende om motor weer jaren mee te laten gaan. Alles wat (bijna) versleten is wordt (uiteraard in overleg met u) vervangen.

De kosten voor het reviseren van een motor verschilt uiteraard per merk model etc. Het is ook mogelijk om de motor te vervangen voor een nieuw exemplaar. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.​

bottom of page